İddaa Tahmin Oranları

TAHMİNGOLD.COM GÜVENİLİR Mİ?

Bu makalede bir tahmin sitesinin güvenilir olup olmadığını irdeleyeceğiz. Bu konuyu birçok maddeye ayırıp, mantık çerçevesi içinde beyin fırtınası yapacağız. Hadi başlayalım!

SSL Sertifikası

Sadece tahmin sitelerinde değil, bütün sitelerde olması gereken birşeydir. Bir sitenin güvenli olup olmadığı SSL sertifikasıile anlaşılır. SSL sertifikası olan siteler Google gözünde de güvenli ve değerlidir. Peki SSL sertifikası olmayan siteler sakıncalı mıdır? Evet sakıncalıdır. Çünkü, kredi kartı bilgileriniz çalınabilir, kişisel bilgileriniz çalınıp satılabilir, akıllı cihazlarınıza virüs yollanabilir hatta bu bilgiler ile adınız adına hırsızlık ve dolandırıcılık bile yapılabilir. Kesinlikle SSL sertifikası olamayan web sitelerden alış veriş yapmayınız.


 

İletişim Kanalları

Kullanıcılar en doğal hakkı olarak her zaman alış veriş yaptığı web siteye anında ulaşmak ister. Bazı tahmin sitelerinde fark ettiyseniz hiçbir iletişim kanalı mevcut değildir. Sadece göstermelik iletişim formu konulmuştur ama ona da geri dönüş bile yapılmaz. Güvenilir bir tahmin sitesinde canlı destek, kurumsal telefon numarası, email adresi, skype adresi,iletişim formu ve firma adresi olmalıdır. Tahmingold.com 'da ise bu iletişim kanallarının hepsi eksiksiz bir şekilde mevcuttur. Hatta telefon numarası olarak sadece kurumsal firmaların alabileceği 0850 'li hattı mecvuttur. Peki Tahmingold.com 'un adresi nedir? Bu gizli birşey değildir. Bazı rakip tahmin siteleri sanki firmamızın gizli saklı bir şekilde iş yaptığını sandığı için firma adresimizi ve bizi ifşa ettiklerini sanıyorlar. Altunsoft Bilgi Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. hemen hemen tüm firma rehberlerine kayıtlıdır ve adresi de açıktır. Çünkü Tahmingold gizli saklı iş çevirmez, kimseyi dolandırmadığı için korkmaz ve bu yüzden de adresini saklama gereği duymaz.


 

Vergi Levhası

Altunsoft Bilgi Teknolojileri Tic. Ltd. Şti., bir vergi mükellefidir ve kazandığı her kuruş için devletine vergisini vermektedir. Altunsoft, Aksaray ve Ankara 'da ikamet eden ve bu şehirlerde yazılım, tasarım ve dijital pazarlama hizmeti veren bir firmadır. Firmamızın bugüne kadar hayata geçirdiği ve hayata geçireceği birçok projesi mevcuttur. Tahmingold ise bunlardan sadece birisidir.
Diğer önemli husus ise kurumsal banka hesaplarıdır. Tahmingold hesap numarası olarak, sadece kurumsal firmaların alabileceği hesap numaraları kullanmaktadır. Eğer farkettiyseniz diğer tahmin siteleri hesap numarası olarak annesinin, babasının, kardeşinin veya bir tanıdığının hesap numarasını vermektedirler. Sebebi nedir? Bunun sebebi sadece korkudur.


 

ETBİS, KEP Adresi ve Sanal Pos

Güvenilir bir tahmin sitesinin kep adresi ve eticaret kaydı olmalıdır. Peki ne işe yarar bunlar?
ETBİS'in açılımı Elektronik Ticaret Bilgi Platformudur. Peki neden gerekidir? Devletimiz www.eticaret.gov.tr üzerinden tüm eticaret sitelerini denetlemek, güvenli alışverişi sağlamak ve dolandırıcılığı önlemek için bu sistemi kurmuştur. Yasal olan tüm eticaret sitelerinin buraya kayıt olması zorunludur. 

Kep adresi ise pttkep.gov.tr üzerinden alınan, tabiki sadece kurumsal firmaların alabileceği bir resmi email adresidir. Bu email adresi üzerinden resmi email alımı ve gönderimi yapılmaktadır.

Sanal pos konusu ise tahmin siteleri içinn en zor şeydir. Çünkü sanal pos firmaları ve bankalar, tahmin sitelerinin çoğunun dolandırıcı olduğunu bildikleri için pos vermemektedirler. Tahmingold'un kullandığı sanal pos, bddk.org.tr tarafından onaylı güvenli ve yerli bir sanal posdur. Tahmingold toplamda 3 adet sanal pos kullanmaktadır. Bu da sitemizin bankalar tarafından güvenilir görüldüğünün kanıtıdır.


 

Şikayetler ve Müşteri Memnuniyeti

Bir tahmin sitesine üye olmadan herkes gibi sizde internetteki şikayet sitelerine göz atıyorsunuzdur. Tabiki site hakkındaki şikayetleri ve yorumları dikkatli bir şekilde incelemelisiniz. Tahmingold olarak biz müşteri memnuniyeti için Sikayetvar.comile partnerlik yapıyoruz. Çünkü biz müşteri memnuniyetine çok önem veriyoruz. Tüm üyelerimizin sorunlarını çözüp mutlu etmek için de elimizden geleni yapıyoruz.

Yorumlar